Mad Bird

Ik ben al wat ouder heb altijd van kunst gehouden.

Ben op mijn 20 ste begonnen academische vorming te volgen in 3 verschillende academieen in West Vlaandere Belgie.Heb een industrieel wetenschappelijke opleiiding, heb filosofie gestudeerd en daarna psychologie.

Ben professor geweest in Ipsoc instituut v psycho sociale vorming.Daarna ben ik begeleider geweest van autistische kids,, Kids met Adhd kids met schrijf-en leermoeilijkheden.

Ben reeds vroeg gevraagd geweest in Milaan om tentoon te stellen,kort daarop in Parijs in een galerij in St Germain des pres en in La Baule aan de Noordkust v Frankrijk Normandie…daarnq vele malen in de Europ Art Fair iin Amsterdam.

Nu ook weer begin Juli…noot wegens migraine kon ik nergens exposeren…daarom gelukkig deze oplossing

Talen Latijn cursussen werden in t Latijn gegeven Verder perfect Frans…Engels .Begrijpen v Duitse teksten maar niet goed…Hou v Kleur..hou het meest v Impressionisme..maar abstract schilderen vind ik heel leuk en verrijkend.

Slechts een paar voorbeelden van mijn werk

Koop Hier Alle Producten met het werk van deze artiest

UNIQCUBE

Dames T-Shirts Met Kunst

Tank Tops

Draagtassen

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.