Mad Bird

Ik ben al wat ouder heb altijd van kunst gehouden.

Ben op mijn 20 ste begonnen academische vorming te volgen in 3 verschillende academieen in West Vlaandere Belgie.Heb een industrieel wetenschappelijke opleiiding, heb filosofie gestudeerd en daarna psychologie.

Ben professor geweest in Ipsoc instituut v psycho sociale vorming.Daarna ben ik begeleider geweest van autistische kids,, Kids met Adhd kids met schrijf-en leermoeilijkheden.

Ben reeds vroeg gevraagd geweest in Milaan om tentoon te stellen,kort daarop in Parijs in een galerij in St Germain des pres en in La Baule aan de Noordkust v Frankrijk Normandie…daarnq vele malen in de Europ Art Fair iin Amsterdam.

Nu ook weer begin Juli…noot wegens migraine kon ik nergens exposeren…daarom gelukkig deze oplossing

Talen Latijn cursussen werden in t Latijn gegeven Verder perfect Frans…Engels .Begrijpen v Duitse teksten maar niet goed…Hou v Kleur..hou het meest v Impressionisme..maar abstract schilderen vind ik heel leuk en verrijkend.

Slechts een paar voorbeelden van mijn werk

Koop hier de producten die Stylelandia met dit creatieve werk heeft gemaakt

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.