Visie en Missie

Wij van Stylelandia hebben een sterke binding met amateur en semiprofessionele kunst. Hierom zijn wij gedreven om deze vaak talentvolle artiesten een platform aan te bieden waarop zij op laagdrempelige hun kunst op een creatieve manier kunnen verkopen op allerlei producten.

De artiesten hoeven op Stylelandia alleen hun kunst te uploaden, wij ontwerpen de producten en begeleiden daarnaast het gehele verkoopproces. 

De artiesten verdienen hierbij een commissie per verkocht product, zonder dat zij hoeven te investeren in voorraad, ontwerpers en andere zorgen die hier normaal bij komen kijken.

Via StyleLandia hopen wij artiesten te verbinden, te inspireren en te motiveren om zich steeds verder te blijven ontwikkelen binnen de kunst.

Doelen

  • Het inspireren van artiesten om zichzelf verder te blijven ontwikkelen, maar ook enthousiasme te creëren om zo het maatschappelijk draagvlak te vergroten.
  • Senioren en mensen met een beperking worden speciaal uitgelicht op Stylelandia.
  • De ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van het gebruik van “Print on Demand”.
  • Via het collectief niet alleen nieuwe samenwerkingen tussen artiesten stimuleren, maar ook een verbinding leggen tussen kunst en het bedrijfsleven.

100% Gratis

Stylelandia is 100% gratis, geen inschrijfkosten, maandelijkse abonnementen of verborgen kosten

 

Simon The Tailor
Medeoprichter

uw succes is ons succes