Ambities

Stylelandia ziet zich als cultureel maatschappelijk ondernemer en kenner van het Amateur, Semi-Professioneel kunstveld. Ambities zijn er om waar te maken. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn de essenties van een goede onderneming. Het team van Stylelandia heeft de passie en inzet om laagdrempelig en talentgericht te werken en daarin de samenwerking te zoeken met nieuwe partners in cultuur, welzijn en bedrijfsleven.

Visie en Missie

De visie en missie zijn met name gericht op actieve kunst ( Amateur, Semi-Professioneel Artists en Kunstenaars ). Op deze gebieden geeft Stylelandia haar zienswijze voor wie en waarom kunst belangrijk is.Het is de enige onderneming in Nederland die zich richt op kunst in de volle breedte en weet daarmee Amateur, Semi-Professioneel en Kunstenaars te inspireren en verbindt mensen en mogelijkheden in talentontwikkeling en gedeelde interesse. Deze maatschappelijke context in combinatie met een economisch belang voor de Amateur, Semi-Professioneel en Kunstenaars, toont de draagkracht en meerwaarde van deze ondernemerschap.

Doelen

Belangrijkste doelen zijn een solide webshop opbouwen met een goede backoffice waar ook andere samenwerkingspartners gebruik van kunnen maken. Het vergroten van cultuurparticipatie en publieksbereik door de verkoop van door Amateur, Semi-Professioneel Artists en Kunstenaars geïnspireerde producten via de webshop.

Participatie en sociale cohesie stimuleren door nieuwe samenwerking en verbinding te zoeken met andere initiatiefnemers in cultuur, welzijn en bedrijfsleven.

Stylelandia richt zich op de alle soorten artiesten en ambachtslieden in alle leeftijdsgroepen gericht op talent ontwikkeling in de vrije tijd. Senioren en mensen met een beperking worden speciaal uitgelicht op Stylelandia. Ook streven we naar een groter bereik in het bedrijfsleven. De realisatie van het product selectie biedt goede kansen om in samenwerking met het bedrijfsleven nieuwe publieksgroepen te bereiken.

Stylelandia Is Anders


Stylelandia is anders dan bijvoorbeeld winkels zoals Etsy waar je je eigen webshop moet maken, of waar je meestal van te voren een voorraad aan producten moet aanhouden en deze gaat verkopen. Via Stylelandia vind je tientallen andere artikelen waarop je werk gedrukt kan worden. Van kleding tot telefoonhoesjes en van mokken en kussens tot tassen!

100% Gratis

Stylelandia is 100% gratis, geen inschrijfkosten, maandelijkse abonnementen of verborgen kosten

 

S.d.T.
Medeoprichter

uw succes is ons succes